Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Za informacije smo vam na voljo od PONEDELJKA do ČETRTKA med 7:00 in 16:00 uro, v PETEK med 7:00 in 15:00 uro, prazniki: ZAPRTO.
080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

Kubala

                                                                                  

Blagovna znamka Kubala je znana po svojem širokem naboru pleskarskega orodja. Ko potrebujete karkoli, od zidarskih gladilk do mešalcev barv in vse vmes, je Kubala najboljša izbira!

Poljsko podjetje Kubala že od leta 1987 izdeluje pleskarsko orodje evropske kvalitete po zelo ugodnih cenah. Podjetje ima dolgoletno tradicijo izdelovanja novih in inovativnih izdelkov, zato imajo v lasti številne patente. Tako lahko poskrbijo za vse potrošnike, od profesionalcev do domačih mojstrov!

Kubala pleskarsko orodje, ki ga lahko naročite pri nas: fugirna gladilka, zidarska gladilka, ravnalna gladilka, lopatica za mavčenje, fugirna žlica, zidarska maltarka, vedro za keramičarje, pleskarski valj, pleskarska ročka, teleskopska palica, mešalec za barvo, strgalo za fasade, strgalo za fuge, lopatica za kitanje, posoda za mavčenje, zidarska zajemalka, univerzalni čopiči, brusna gobica, goba za pečarje, distančniki in še mnogo več.

Za dodatne informacije o naši celostni ponudbi se lahko obrnete na naše terenske prodajne svetovalce ali nas pokličete v prodajno pisarno.

Pokličite nas:  080 13 33 ali pa nam pišite: 080@lmmpro.si ali pošljite povpraševanje.

Vaše naročilo lahko hitro in enostavno oddate preko B2B trgovine.