Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Za informacije smo vam na voljo od PONEDELJKA do ČETRTKA med 7:00 in 16:00 uro, v PETEK med 7:00 in 15:00 uro, prazniki: ZAPRTO.
080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

POPAR

                                                                                                       
Blagovna znamka POPAR slovi po odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Poleg tega ima tudi zelo širok nabor izdelkov profesionalne kvalitete in hobi programa. 

POPAR je blagovna znamka našega podjetja LMM Profesional. Blagovna znamka POPAR je bila ustvarjena leta 2006 od takrat naprej pa se je sistematično povečevala ponudba izdelkov pod to blagovno znamko. To tradicijo ohranjamo v viziji našega podjetja, saj se želimo stalno izboljševati in priskrbeti kupce s tehničnim blagom, ki ima dolgo življensko dobo po ugodni ceni

V ponudbi izdelkov POPAR vam ponujamo tračne metre, pištole za purpen, žičnike, žgano žico, maske za varjenje, steklo za varjenje, povezovalne trakove, ključavničarska kladiva, krovna kladiva, kladiva gumi, sekače, sekire, odpirače za zaboje, mešalce za barvo, zidarske gladilke, pleskarske lopatice, izvijače, cevne klešče, ključavnice, pohištvena kolesa, transportna kolesa, ročne vozičke, mizarske kotnike, markirne krede, zidarske libele, univerzalne nože in rezila, cilindrične obešanke, cilindrične vložke, diamantne rezalke, povezovalne trakove - gurtne itd.

Za dodatne informacije o naši celostni ponudbi se lahko obrnete na naše terenske prodajne svetovalce ali nas pokličete v prodajno pisarno.

Pokličite nas:  080 13 33 ali pa nam pišite: 080@lmmpro.si ali pošljite povpraševanje.

Vaše naročilo lahko hitro in enostavno oddate preko B2B trgovine.