Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Za informacije smo vam na voljo od PONEDELJKA do ČETRTKA med 7:00 in 16:00 uro, v PETEK med 7:00 in 15:00 uro, prazniki: ZAPRTO.
080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

Runpotec


  POIŠČI V SPLETNI KOŠARICI B2B >>


                                                                              

Runpotec podjetje je vaš specialist za vlečenje kablov.
 

Vlečenje kablov je lahko izredno zamudno opravilo, vendar je potrebno pri vsaki gradnji kable povezati in jih razporediti po objektu. Podjetje Runpotec je zato izumilo ogromno inovativnih izdelkov, ki olajšajo življenja elektro inštalaterjev in drugih, ki se ukvarjajo z vlečenjem kablov. 

Izdelki Runpotec-a so namenjeni profesionalcem, ki vlečejo kable na dnevni bazi!

Najbolj priljubljeni izdelki Runpotec-a:

1. Predvleka Runpo 5
Predvleka Runpo 5 je revolucionaren izdelek pri vlečenju kablov. Patentirana glava RUNPOGLIDER predvleke z vrtljivim delom, omogoča premikanje predvleke pri ozkih polmerih zaradi odličnega upogibnega in drsnega dela glave.
Celoten sistem ima izjemno vlečno obremenitev 270 kg in odpornost proti trenju se zmanjša za 50%, zaradi gladkega stika med glavo in predvleko.
Prednost pred steklenimi vlakni: brez zatikanja, uporabno tudi pri malih polmerih. 
Mera: fi 5,3 mm / 30 m
Če želite izvedeti več, si poglejte spodnjo video predstavitev izdelka:
2. Predvleka Runpo 1

Predvleka Runpo 1 se razlikuje od klasičnih "foršpanov" v glavi. Podobno kot Runpo 5, ima Runpo 1 patentirano glavo RUPOGLIDER, ki zagotovi da se predvleka lahko uporablja tudi pri izredno majhnih polmerih. Uporablja se za kratke razdalje s manjšim premerom cevi. Predvleka je prav tako odporna na lomljenje.
Mera: fi 4,0 mm / 10 m.
Mera: fi 4,0 mm / 15 m.
Mera: fi 4,0 mm / 20 m.
Mera: fi 4,0 mm / 25 m.
Mera: fi 4,0 mm / 30 m.
Če želite izvedeti več, si poglejte spodnjo video predstavitev izdelka: 

3. Podstavki za kabelske kolute

Podjetje Runpotec je razvilo linijo izdelkov, ki so namenjeni priročnem odvijanju kablov, vrvi ali cevi. V nadaljevanju so opisani vsi izdelki za ta namen.

Linija XB:
Podstavka za kabelske kolute linije XB omogočta nemoteno in učinkovito delo brez zapletov kablov, cevi ali vrvi. Nosilnost podstavka je 300 kg (oziroma 800 kg) in je primeren za skoraj vse kabelske kolute. Še posebaj pa je primeren in uporaben pri poškodovanih kabelskih kolutih.

Mera XB300: fi 300 mm, 300 kg.
Mera XB500: fi 500 mm, 800 kg.


XB300 
                               XB300                                                                    XB500


Podstavek za kablske kolute AS900:
Podstavek AS900 je izdelan iz nerjavečega jekla in aluminija in zato ima izredno dolgo življensko dobo, kjer ni potrebno vzdrževanje. Ročna zavora omogoča enostavno in hitro menjavo kolutov.
Ozka dvodelna zasnova omogoča enostavno uporabo na ozkih prostorih. Primerno za razvijanje kabelskih kolutov dimenzij od 450 do 2000 mm. 
Nosilnost podstavka je 1700 kg.


Podstavek za kablske kolute PRO530

Podstavek za kablske kolute PRO530, izdelan iz lahkega, vendar trdnega tlačno litega in kontinuiranega litega aluminija s trdnimi nastavljivimi podpornimi valji, je idealen za zelo visoke obremenitve pri vsakodnevni uporabi. Podporne valje z osjo vzmetnih osi je mogoče enostavno nastaviti tako, da omogočajo širok razpon velikosti do maksimalno 530 mm.
Nosilnost podstavka je do 215 kg.

Podstavek za kablske kolute PRO670
Podstavek za kablske kolute PRO530, izdelan iz lahkega, vendar trdnega tlačno litega in kontinuiranega litega aluminija s trdnimi nastavljivimi podpornimi valji, je idealen za zelo visoke obremenitve pri vsakodnevni uporabi. Podporne valje z osjo vzmetnih osi je mogoče enostavno nastaviti tako, da omogočajo širok razpon velikosti do maksimalno 670 mm.
Nosilnost podstavka je do 215 kg.

 
Če želite izvedeti več, si poglejte spodnjo video predstavitev izdelkov:


4. Predvleka Power Rex

Predvleka Power Rex je sestavljena iz steklenih vlaken in seta za popravilo. 
Nadgradnja steklenih vlaken in patentirana glava RUNPOGLIDER omogoča boljšo kakovost drsenja, višjo vlečno silo in brez potrebe po zamenjavi glave. Prelomna obremenitev je 120 kg.
Optimalen za premere cevi od 16 do 50 mm in vse cevi z že nameščenimi kabli.
Mere:
Fi 3,0 mm / 30 m
Fi 3,0 mm / 40 m
Fi 3,0 mm / 50 m

Proizvodna mesta se nahajajo v Salzburgu in Zgornji Avstriji. Z globalno evropsko distribucijsko mrežo Runpotec zagotavlja hitro dostavo svojim kupcem v več kot 25 državah.


Za dodatne informacije o naši celostni ponudbi se lahko obrnete na naše terenske prodajne svetovalce ali nas pokličete v prodajno pisarno.

Pokličite nas:  080 13 33 ali pa nam pišite: 080@lmmpro.si ali pošljite povpraševanje.

Vaše naročilo lahko hitro in enostavno oddate preko B2B trgovine.

Runpotec Katalog 2020