Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Za informacije smo vam na voljo od PONEDELJKA do ČETRTKA med 7:00 in 16:00 uro, v PETEK med 7:00 in 15:00 uro, prazniki: ZAPRTO.
080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

Unior

unior                                                                                            
    
Izjemno široka ponudba visoko kvalitetnega slovenskega ročnega orodja Unior za vse priložnosti. Orodje Unior je sinonim za kvaliteto.

Podjetje Unior ima dolgoletno tradicijo izdelave vrhunskega ročnega orodja in tehničnega blaga. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919 in od ustanovitve naprej se je podjetje stalno izboljševalo. 

Unior je po celi Sloveniji in v svetu znan po izdelovanju kvalitetnega in zanesljivega ročnega orodja z dolgo življensko dobo. Širok nabor ročenega orodja Unior vsebuje izvijače, klešče, ključe, mersko orodje, kolesarsko orodje in še veliko več.

Ročno orodje Unior je izdelano na najsodobnejših računalniško krmiljenih strojih za termično, mehansko in površinsko obdelavo materialov ter zaščito izdelkov. Izberite ročno orodje Unior in s tem podprite rast domačega gospodarstva.

Za dodatne informacije o naši celostni ponudbi se lahko obrnete na naše terenske prodajne svetovalce ali nas pokličete v prodajno pisarno.

Pokličite nas:  080 13 33 ali pa nam pišite: 080@lmmpro.si ali pošljite povpraševanje.

Vaše naročilo lahko hitro in enostavno oddate preko B2B trgovine.