080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

Zakaj smo za vas najboljša izbira?

S širokim naborom izdelkov priznanih blagovnih znamk, tako domačih kot tujih dobaviteljev in veliko izbiro izdelkov, ki so kvalitetno in cenovno vedno privlačni, lahko zadovoljimo potrebe vseh strank na področju ročnega orodja in tehničnega blaga. Lastno skladišče z več kot 1000 paletnimi mesti nam omogoča visok nivo zaloge in skupaj z elektronskim načinom skladiščnega poslovanja, lahko zagotovimo dobavo realnih 24 ur po prejetem naročilu.

Po celem svetu sodelujemo z zelo prepoznavnimi in priznanimi podjetji. Strateško si izbiramo partnerje, ki so na trgu prepoznani po visoki kvaliteti ter cenovni ugodnosti. V naši široki ponudbi izdelkov vam ponujamo blago iz Slovenije, Evrope ter bližnjega vzhoda, predvsem iz Kitajske in Indije.
V Sloveniji sodelujemo z največjimi in najbolj prepoznavnimi proizvajalci ročnega orodja, tako med naše poslovne partnerje spadajo: Unior, Weiler (SwatyComet), Dom Titan, Tovarna meril Kovine…  

Pri poslovnih partnerjih iz Evrope lahko izpostavimo velika in uspešna podjetja kot so: Ruko, Heco, Pica Marker, Bruder Mannesmann, Kubala, ter mnogi drugi.

Poleg zgoraj omenjenih blagovnih znamk imamo v naši ponudbi prav tako lastno blagovno znamko POPAR. Cilj naše blagovne znamke, je zagotavljanje optimalnega razmerja med ceno in kvaliteto. V ponudbi izdelkov POPAR boste našli izjemno širok nabor različnih vrst izdelkov za vsako potrebo.

Celotno ponudbo lahko preverite s klikom tukaj.

Ker si prizadevamo, da so naše stranke dobro in hitro priskrbljene s tehničnim blagom ter ročnim orodjem, imamo na slovenskem terenu aktivne lastne prodajne svetovalce, primarna naloga katerih je vsakodnevno obiskovanje naših kupcev. Tako zagotavljamo dolgotrajen oseben odnos z vsako stranko, kar vodi do obojestranskega zadovoljstva.

Celoten spisek naših prodajnih svetovalcev si lahko ogledate tukaj.