080 33 36
080 33 36
B2B prijava
Pošlji povpraševanje
B2B prijava

Ponudba

ŠIROKA PONUDBA ORODJA NA ENEM MESTU

V našem izjemno širokem naboru izdelkov boste našli vse kar potrebujete. V nadaljevanju so na kratko opisani vsi naši prodajni programi.

Za ogled celotne ponudbe izdelkov se prijavite v spletno trgovino B2B tukaj.

Add pods
Ročno orodje:
V programu ročnega orodja vam ponujamo izvijače, vijačne nastavke, ključe (viličasto obročni ključ, torx ključ in inbus ključ), klešče, univerzalne nože in rezila za univerzalne nože, dleta, pile, kladiva, mizarske spone, vozičke in kovčke za shranjevanje orodja, ščetke, jeklene vrvi za kanalizacijo, pištole za silikonski kit in purpen, odpirače za zaboje, metle in omela, primeži in še mnogo več.
Add pods
Zidarsko orodje in gradbeno orodje:
V programu zidarskega orodja in gradbenega orodja vam ponujamo žlice, gladilke, strgala, lopatice, zajemalke, vedra, maltarke, spone, sidra, žabice, napenjalce, škripce, svinčnike, krede in še mnogo več.
Add pods
Pleskarsko orodje in pribor:
Pri programu pleskarskega orodja in pribora vam ponujamo čopiče, valje, mešalce, pečarsko orodje in še mnogo več.
Add pods
Varilni, brusni in rezalni program:
Pri varilnem, brusnem ter rezilnim programu vam ponujamo elektrode, varilne žice, plinske gorilnike, rezalne plošče, brusne plošče in lonce, lamelne diske, pahljačaste bruse, brusni papir in platno, brusne trakove, diamantne rezalke in še mnogo več
Add pods
Delovna zaščitna oprema:
Pri programu delovne zaščitne opreme vam ponujamo varilne čelade, maske, očala in stekla za varjenje; zaščitne čelade, rokavice, kolenčnike, slušalke in čepe ter razne druge izdelke iz zaščitne opreme.
Add pods
Kolesa, vozički in pribor:
Pri programu koles in vozičkov vam ponujamo transportna kolesa in pohištvena kolesa, vozičke, elastike, povezovalne trakove, stretch folijo, lepilne trakove, zabijalce, sponke in še mnogo več.

 

Pohištveno in stavbno okovje:
Pri programu pohištvenega in stavbnega okovja vam ponujamo ključavnice vseh vrst (cilindrična ključavnica, ključavnica za vrata, ključavnica za pohištvo,...), cilindrične vložke, cilindrične obešanke, kljuke za vrata, varilne spone in še mnogo več.

 

Kmetijsko - gozdarski program:
Pri kmetijsko - gozdarskem programu vam ponujamo gradbene lopate, lopate za sneg, grablje, motike, sekire, žage, liste za žago; lesene ročaje za kladiva, ročaje za sekire, ročaje za cestna omela, ročaje za motiko.

Vodovodni in vrtni program:
Pri vodovodnem in vrtnem programu vam ponujamo razpršilke, zalivalke, cevi za vodo, nosilce za cev, vozičke za vrt, priključke za vodo, brizgalne pištole, nitke za kosilnico, vrtne palisade, kavlje za cvetlično korito, pipe, objemke, teflonske trakove, kroglične ventile in še mnogo več.
Add pods
Dimnikarski pripomočki:
Pri dimnikarskem programu vam ponujamo orodje za čiščenje dimnikov, zračnike, ščetke za cevi, ščetke dimnikarske, dimniška vratca, rozete, ročaje za dimnikarske ščetke.


Svedri in pribor:
Pri programu svedrov vam ponujamo svedre za kovino, beton, les, steklo, keramiko, navojne svedre in čeljusti, kronske žage, dleta, grezila in še mnogo več.


 
Add pods
Žičniki in žgane žice:
V ponudbi žičnikov in žgane žice vam ponujamo gradbene žičnike, jeklene žičnike, žičnike U-sponka, saržirane žičnike ter še mnogo več.
 
Stroji in pribor:
Pri programu Stroji in pribor vam ponujamo stroje za zabijanje žičnikov in pribor, pištole in cevi za zrak, stroje Spit in pribor, stroje Graphite in pribor.
Add pods
Vijačni in pritrdilni program:
Pri vijačnem in pritrdilnem programu vam ponujamo iverne vijake, vijake za ostrešja, vijake za beton, matice, podložke, kovice, navojne palice, zidne vložke, podstavke, sidra, perforirani trak in še mnogo več.